Annalan huvilan vapaaehtoiset

– monenmoiset apurit ja mestarit

Oletko haka haravoimaan? Kiinnostaako puutarhanhoito? Nautitko leipomisesta? Oletko aina halunnut kokeilla kahvilatyötä? Vapaaehtoistoiminta tekee hyvää: mielekäs toiminta virkistää, haastaa ja motivoi oppimaan uutta. Vapaaehtoistoiminnassa voit kehittää omia taitojasi, kartuttaa kokemustasi ja kehittää työkykyäsi. Tutustut uusiin ja mukaviin ihmisiin ja pääset mukaan vaikuttamaan ja toimimaan yhteisen hyvän puolesta.

Annalan huvilan vapaaehtoistoimintaan voi osallistua monella tapaa. Kaikessa ei tarvitse olla mestari, vaan Annalassa voi oppia myös uusia asioita. Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia tarjoavat huvilan Puutarhakahvila, Tapahtumat, Kasvimaa ja erilaiset kunnossapitotyöt. Jos täältä ei löydy mitään sinua kiinnostavaa toimintaa, ehdota itse, mitä sinä haluaisit tehdä ja miten olla mukana. Aina löytyy tekemistä, jos on innokas tekijä!

Annalan huvilan vapaaehtoistoimintaa kehitetään ja koordinoidaan Hyvinvoinnin tilat -hankkeen toimesta yhteistyössä huvilan toiminnasta vastaavan Annalan huvilan ystävät -yhdistyksen kanssa. Voit osallistua myös työkokeilun kautta tai suorittaa meillä opintoihisi liittyviä harjoitteluja.

Annalan huvilan vapaaehtoisena teet tärkeää työtä ihmisten hyvinvoinnin, puutarhakulttuurin ja Helsingin vanhimman huvilan hyväksi. Tule mukaan ja kerro, miten sinä haluaisit olla rakentamassa Annalan huvilan tulevaisuutta.

Tutustu tehtäviin!

Yhteystiedot:

info@annalanhuvila.fi

Oppilaitosyhteistyö, yritysyhteistyö, korjaustyöt, hallinto:
Jaana Merenmies, projektipäällikkö, Hyvinvoinnin tilat Annalan huvila
jaana.merenmies@annalanhuvila.fi, 040 846 5056

Kahvila, tapahtumat, muu vapaaehtoistoiminta:
Juulia Niiniranta, tuottaja, Hyvinvoinnin tilat Annalan huvila
juulia.niiniranta@annalanhuvila.fi, 040 773 3033